Trenger du oppskrifter på kaker?

Kaker

Trenger du oppskrifter på kaker og skikkelige søte og gode bakverk? Da bør du ta turen innom nettsiden Kanene.no. Der finner du masse informasjon om kaker og deres historier opp gjennom tidene og hvordan de ble til. De er også en egen side med kaker og deres historie.

Her er en oppskrift på Sunne pannekaker med havre og eple.

Du finner også drøssevis av kakebilder. Det finnes så mye kreative mennesker i verden. Det er det ikke vanskelig å se på denne nettsiden. Når man ser på bildene, kan man nesten lure på om det blir litt i overkant overdådig. Men det er klart at for eksempel en bryllupskake bør virkelig stå til parets forventninger når de skal gifte seg. Det skulle da bare mangle. Man kan ikke tenke minimalistisk når man står på en av livets lykkeligste dager og skal kose seg.

Du kan faktisk også finne den originale oppskriften på brownies. På nettsiden står den originale oppskriften gjengitt, så det er bare å finne frem forkleet og ta frem bakeutstyret. Hvem vil vel ikke smake på opphavet til denne etterhvert så populære kaken? Den het faktisk Bangor Brownies og ble oppfunnet ved et bakeuhell. Kan du tenke deg? Et lite bakeuhell gjorde at denne kaken så verdens lys første gang? Men ofte er det jo slik med nye matretter og oppfinnelser. De blir i mange tilfeller oppdaget ved hjelp av uhell. Som for eksempel osten rochefort. Nå skal vi ikke komme nærmer inn på ost her, men…. vent litt! Ostekake! Det er jo oste kake også. Det finner du naturligvis også på siden. Ostekaker og bilder av ostekaker. Dette er en av de kakene i hvert fall jeg synes er enklest å lage. Man trenger ikke tenke på at den skal falle sammen, eller om at glasuren er for bløt. Det er bare å mukse sammen ingrediensene, steke litt, ha oppi resten og så sette til kjøling så lager den seg selv. Enkelt og greit enkelt!

Du vil kanskje også lese