Trenger du nye nettsider?

Ny blogg eller nettside

Noen går med tanker om å lage en nettside for bedriften sin, mens andre ønsker å lage seg en blogg. Det kommer litt an på hva du skal bruke nettstedet ditt til, og hva du skal skrive om. En bedriftsside har ofte en blogg i tilknytning til sidene for å legge ut siste nyheter og informasjon. En blogg har kanskje en side med bildealbum i tillegg.

Som sagt kommer det litt an på utgangspunktet om du skal velge en blogg eller en nettside. En bedrift vil ofte ha en side der de presenterer bedriften og innholdet. Dette brukes da ofte forsiden til og så linkes det ut til flere andre sider der kundene får informasjon om produkter, ansatte og tjenester. Det er viktig at informasjonen er klar og tydelig. Og ikke minst er det viktig at nettsidene er optimale i forhold til søk og hastighet. I forhold til søk så er det viktig at du har innhold som er laget for at søkemotorene slik som for eksempel Google skal finne sidene dine. Det er ingen vits med nettsider hvis kundene ikke finner deg. Og når det gjelder hastighet så har dette å gjøre med at brukerne skal kunne navigere rundt på sidene uten å måtte vente unødig på at sidene skal laste. Det er lite som er mer irriterende enn trege nettsider.

Når det gjelder optimale sider for søkemotorer og hastighet gjelder akkurat de samme reglene for en blogg som det gjør for en vanlig firmanettside. En blogger må se på leseren sin som om det er en kunde hos en helt vanlig bedrift. Faktisk så er det slik at en blogger selger tekst og informasjon til leserne sine. Og skal leserne bry seg med å lese det, så må det være interessant, samt at de må komme lett til teksten uten å måtte sitte og vente på at den skal laste.

Så for å konkludere så trenger du nettsider eller blogg som har bra innhold, er satt opp på en brukervennlig måte og er laget for å synes av søkemotorene.

Trenger ny nye nettsider kan du få hjelp av Nettverten til å sette opp disse til en lav pris.

Du vil kanskje også lese