Startsiden som har det meste

Promenade

Trenger du en startside som er ren og pen å se til? Som ikke har overlesste fremsiden med reklame og annet mikkmakk som lyser og blinker i alle farger? En Startside som heller har lagt til mindre viktige linker på undersider som er godt merket og lette å finne frem på? Da har vi funnet den for deg.

Nettsiden heter Promenade.no og mange liker den for sin side med astrologi og horoskop. Det forstår vi godt. Hvem liker vel ikke å drømme litt om fremtiden? Vi tror vel ikke så mye på det vil leser, men vi liker vell alle å drømme oss bort litt i blant? Og sannelig er det vel også slik at det fra tid til annen stemmer det vi leser. Det er vel mer en tilfeldighet enn det er en realitet. Men vi liker å å tro på så mange rare ting vi mennesker. Se bar på hvor populært programmet Åndenes makt har blitt. Er det ikke utrolig? Jeg blir selv helt fascinert av alle som faktisk tror på dette her med slike ånder som hjemsøker hus og bygninger. Jeg er nok av den oppfatningen at det har sin naturlige forklaring. Mange ganger er det nok bare vinden som tar tak eller treverket i et gammelt hus som beveger på seg mellom varme og kalde perioder. Men la nå det være, vi må få tro på hva vi selv ønsker uten at jeg eller andre skal dømme. Det er hvert fall ikke min oppgave her i livet.

Ellers så finner du det meste du trenger på forsiden av denne startsiden som er kalt Promenade. Den er kalt Promenade fordi at man på en måte kan spasere eller promenere på siden og bevege seg i alle retninger ut på internett. Jeg er nok ganske overbevist om at du ikke trenger andre startsider enn denne når du først har begynt å bruke den. Ta en titt på den og avgjør selv.

Vi samarbeider med nettsiden som heter Nettlisten.

Sjekk også ut den nye bloggen Selvfiks.

Du vil kanskje også lese