SpyGadgets.no – produkter innen overvåkning og avlytting.

SpyGadgets.no - produkter innen overvåkning og avlytting

På jakt etter å ha utstyr for overvåkning og avlytting? Sjekk ut denne siden!

SpyGadgets.no tilbyr et bredt produktutvalg innen overvåkning og avlytting. Du finner produkter bl.a. ulike typer av skjulte overvåkningskameraer, utstyr til romavlytting, skjulte lydopptakere, GPS sporing for kjøretøyer og personer, programvarer for overvåkning av datamaskiner og mobiltelefoner, anti-avlytting.

Overvåkningskamera

Hovedsakelig fins to typer av Overvåkningskameraer. Det fins kameraer som du legger merke til at område kamera overvåkes, de festes på vegger eller tak innadørs eller utendørs på parkeringsplasser, i garasjer, på butikker, i næringslokaler, og mange andre plasser. Den andre typen er det noen som du ikke legger merke til, såkalt skjult kamera eller spionkamera (hvis du tenker på 007 James Bond filmer). Sånne skjulte videoopptakere er forkledd i vanlig gjenstander som kulepenn eller værstasjon. Det er lov å bruke sånne kameraer på sitt eget privat område, men ikke på naboers områder eller i offentlige plasser.

Romavlytting

Kanskje det høres som spionasjefilmer som du har sett sikkert noen av dem på TV. Men romavlytting teknologien brukes i hele verden både av etterretningstjeneste og private aktører. Slik utstyr fins i ulike fasonger. Noen som er bygget inn for eksempel i en bordlampe eller i en liten boks. De fungerer med GSM nettverk SIM-kort.

GPS sporing

Kanskje du er bekymret om dine unger når de er på vei, eller de leker alene eller med andre på offentlige lekeplasser. Eller du tenker hvordan du kan spore din stjålet bil. Løsningen er jo klart GPS tracker som sender eksakte posisjoner med koordinater, hvor person eller bil befinner seg. Noen av dem logger alle posisjoner på en passordbeskyttet nettportal hvor du se historikk på posisjoner. Noen av dem har også innebygd mikrofon slik at man kan snakke med vedrørende som denne GPS enheten for barn og eldre med toveiskommunikasjon.

Overvåkning av mobiltelefon og datamaskiner

Noen tenker om der er mulig å overvåke en mobiltelefon. Kanskje man ønske å se historikk på telefonsamtaler eller tekstmeldinger. Faktisk fins programvarer som kan overvåke aktiviteter og samle inn informasjoner. Informasjoner overføres til en passordbeskyttet nettportal hvor man får oversikt over alle aktiviteter til brukeren. Det fins meget avansert programvare som gir full kontroll og oversikt. Hvis det gjelder overvåkning av PC, blir best løsning klart en keylogger eller tastetrykklogger som registrere alle tastetrykk på tastatur. Det må legge merke til at det er lov, når man overvåker sin egen mobiltelefon eller sin egen datamaskin, men ikke lov å overvåke datamaskiner og mobiltelfoner som tilhører til andre personer.

Du vil kanskje også lese