Oversikt over gratis kontrakter og vataler

Gratiskontrakt

Ofte står man ovenfor situasjoner der man trenger en eller annen form for avtale eller en kontrakt for å regulere et forhold. Det han være arbeidsforhold, kjøpsforhold, leieforhold og så videre. Skal man benytte seg av spesialtjenester eller advokater/jurister til å lage til disse, så vil det ofte koste i bøtter og spann.

Nettsiden Gratiskontrakt har gjort noe med denne problemstillingen. De har valgt å tråle nettet etter avtaler, kontrakter, skjemaer og tjenester som er gratis å bruke. Og det har de klart ganske bra. De har etter hvert et enormt utvalg av kontrakter og avtaler. Og nye kommer til hele tiden.

Står du for eksempel i den nokså vanlige situasjonen at du skal flytte sammen med din kjære? Det er kanskje ikke alltid like enkelt å ta det opp, men dere vil faktisk trenge en samboerkontrakt. Dere er garantert forelsket og tenker at ingen ting kan noen gang gå galt mellom oss. Forhåpentligvis vil det heller ikke skje. Men faktum er at det skjer ganske ofte at samboerpar velger å flytte fra hverandre etter en tid. I flere tilfeller har man også fått barn sammen før bruddet. Og da er det enda viktigere å ha en avtal å forholde seg til. Det kan faktisk hjelpe til med at dere skilles som venner fremfor uvenner som ofte er tilfellet i dag. Her får du hvert fall anbefalingen å gå til Gratiskontrakt og bruke deres samboerkontrakt som mal før dere flytter sammen. Du kan lese om arv, testament og arverett her.

En annen situasjon det er viktig å benytte en kontrakt er når du skal kjøpe deg ny bil. Og i sær hvis du skal kjøpe bil av en privatperson. Da er det ofte helt avgjørende at dere har en gyldig kjøpekontrakt som regulerer overtagelsen eller salget/kjøpet av bilen. Da kan NAF kjøpekontrakt være helt perfekt å bruke til dette formålet. Du finner en slik kontrakt på nettsidene deres. Husk også at du må fylle ut en salgsmelding når du skal selge bil. Denne må leveres til Statens Vegvesen.

Du vil kanskje også lese