Liker du vitser og morsomme bilder?

Bare humor vitser

Er deu en person som liker å se på morsomme bilder eller videoer? Liker du å lese gode viser og historier? Det finnes mange sider på internett som ønsker å oppfylle ønsket til alle dem som liker en god historie og lar latteren sitte løst.

Men det kommer jo også litt an på hvilken type humor du eventuelt da er ute etter. Er du ute etter for eksempel vitser og gåter, eller kanskje du er opptatt av å se for eksmpel en naken dame i en morsom setting? Det er så mye der ute man kan velge i. Noen sider fokuserer på det ene og noen på det andre.

Enkelte sider legger bare ut vitser. Og da er det andre igjen som faktisk bare legger ut vitser om et spesielt tema. For eksempel landeplagen “alle barna” vitser eller “blondine” vitser. Mange begynner nok å bli ganske lei av enkelte slike vitser. Men nye generasjoner vokser til og de har jo ikke hørt visene før så for dem er de jo morsomme som bare det.

ENRON Regnskap er også en satirisk nettside som er verdt et besøk. De har en fantastisk morsom artikkel om hvitvasking av penger.

Vi er jo også meget forskjellige i hvilken form for humor vi liker. Noen liker aldeles tørr humor mens andre igjen lier en grovere type humor. Men det er sjelden noen liker humor som er direkte sårende for andre, og det er bra. Vi skal le med hverandre og ikke av hverandre. Det er noe ett av de viktigste prinsippene innenfor humoren. Du finner sjelden en norsk komiker som bruker humoren til direkte personangrep for å såre. Mange bruker derimot humor til å sette søkelys på saker som de føler er viktige. Hvem husker vel ikke Per Inge Torskelsen sitt utsagn: “gi ungdommen en flaske brennevin før idretten tar dem”. Dette har ikke no med at Per Inge ønsker at ungdom skal velge brennevin og annen alkohol fremfor idrett. Det har simpelthen å gjøre med at idretten på barne- og ungdomsnivå ikke må bli for alvorlig. Det skal være moro og alle må kunne få delta. Så dette var en grei måte å få satt fokus på dette.

Du vil kanskje også lese