Har du lurt på hva enkelte dager betyr?

Dagen betyr

Du har kanskje av og til gått rundt og lurt på hva enkelte dager betyr? For eksempel så har du kanskje lurt på hva som egentlig skjedde på skjærtorsdag? Eller du har lurt på om det er en dag som faktisk heter verdens snømanndag? Det trenger du forresten ikke lenger lure på, for det kan vi fortelle deg at faktisk stemmer.

Det finnes faktisk mange rare dager som man aldri hadde trodd at fantes. Og hvorfor de finnes kan man kanskje også lure på etter at man har lest forklaringen på dem. Men faktum er nå en gang at de finnes, så hvorfor ikke finne ut litt mer om dem? Nettsiden Dagenbetyr.no har samlet informasjon om alle årets dager som betyr noe spesielt, eller mindre spesielt som du kanskje heller vil kalle enkelte. For det er ikke tvil om at enkelte av dem rett og slett er helt tullete. For eksempel Den Internasjonale Orgasmedagen.  Hva i all verden er vel det for noe? Tja, noe skal man vel bruke tiden på å gjøre, så hvorfor ikke finne opp en slik dag og feire? Hver sin lyst.

En annen litt spesiell dag du kanskje ikke visste at fantes er nok Den Internasjonale Tannpinedagen. Nå dreier den seg da mer om forebygging en selve tannpinen heldigvis. Det ville være litt spesielt å hytte en pine som er så til de grader vond.

Ellers så finner du naturligvis også de viktige og offisielle dagene som mange ikke tenker over hva egentlig betyr. Vi ser gang på gang reportere fra fjernsyn eller hører på radioen på merkedager at de intervjuer folk om hva dagen betyr. Og jeg må vel si at det uten unntak nesten alltid er en stor overvekt av folk som ikke har den minste anelse om hva disse dagene betyr. Da kan det være greit at du neste gang på forhånd går inn og sjekker på denne nettsiden hva betydningen av dagen er. Så møter du forberedt hvis du tilfeldigvis skulle havne i armene på en reporter.

Du vil kanskje også lese