Gode webhotell og plugins

SEO test plugin og webhotell

Når du skal bygge opp nettsider eller lage deg en blogg, så er det viktig å bruke de riktige verktøyene. Det mange ikke tenker over er at for eksempel at kvaliteten på webhotellet er helt avgjørende for om du får besøkende til sidene dine. Alle hater trege nettsider. Når det gjelder webhotell, så er nødvendigvis ikke slagordet “Det billigste er ofte det beste” det du skal sette din lit til.

Trenger du nye hjemmesider kan Nettverten hjelpe deg.

Selvfølgelig finnes det også mange rimelige ellerbillige webhotell som er bra, men da må du se utenfor Norges grenser. I Norge er prisene ganske stive, og kundeservice nesten fraværende i enkelte tilfeller. Det nytter ikke å skryte på seg at man har norsktalende personer på kundeservice når det kan ta 2 døgn før de svarer på dine forespørsler. De er det mye bedre med noen som svarer live i løpet av sekunder eller minutter på engelsk, som stort sett alle forstår. Jeg tør nesten påstå at har du satt opp en blogg eller nettsider, så har du allerede vært gjennom så mye engelsk informasjon at du klarer å kommunisere med kundeservise også på dette språket.

Ofte er det også slik at du på servere i utlandet får det som kalles for managed servers. Det betyr at det er webhotell tilbyderen som står for stort sett all drift av serveren. Du trenger ikke tenke på innstillinger, backup eller noe som helst. I Norge kan du risikere å måtte betale på tusener av kroner for å få hjelp til å ordne opp hvis du har “klusset” til noe. Det slipper du på managed servers. På nettsiden SEOtest.no finner du en oversikt over gode webhotell som kan anbefales til både store og små nettsider/blogger. Og det fine med dem er at de er skalerbare eller oppgraderbare slik at du kan vokse på dem uten å måtte flytte til en ny leverandør når du ender opp med å få mange besøkende.

På samme siden får du også informasjon om noen plugin som er gode å bruke for å optimalisere innholdet på nettsidene dine, eller bloggen din. Dette er viktig for å bli synlig i søkeresultatene til Google og andre søkemotorer. Og ikke minst er det viktig i forhold til leserne dine. Det er faktisk de som skal finne det du leser interessant.

Du vil kanskje også lese